donderdag 27 november 2014

Jummie Jummie


 
Dat zei een klein vriendinnetje, de dochter van een vriendin toen ze dit stempelafdrukje zag liggen, ze is 3 dus we moesten erg lachen toen dit ze dit zo spontaan zei. Ja het is me ook een grote hamburger die Tilda daar omhoog houd . Voor het eerst kan ik, na veel oefenen mijn eerste naar tevredenheid ingekleurde afdrukje met Distress reïnkers laten zien. Ik geloof dat ik het aardig heb gedaan en ik vind het eindresultaat veel warmer dan met de Copics dus waarschijnlijk is dit inkleuren een blijvertje.
De bling bling om mijn afdrukje heen zijn slierten kerstversiering die je in 3 kleuren bij de Zeeman kunt kopen, roze, blauw en wit, ik zag ze hangen en dacht daar kan ik vast wel iets leuks mee doen op mijn kaarten. Ik hoop dat jullie het kaartje ook leuk vinden , ik heb er in ieder geval weer veel plezier aan beleefd tijdens het maken.

Deze kaart doet mee aan de volgende Challenges :
Time for Magnolia Challengeblog - je favo Magnolia stempel. De mijne is deze,, in ieder geval van de Pink Lemonade serie
Magnolia - Licious Challengeblog - Anything goes
Deep Ocean Challenge blog - Shabby Chic
Fussy and Fancy Friday Challenge - pairs or two of a kind ( two identical tags )

Dank voor je bezoekje en berichtje op mijn blog
Thanks for visiting my blog
Ellen

zondag 16 november 2014

Tilda in Cozy Coat


Ja die nieuwe Kerst serie van Magnolia is zo ontzettend leuk, ook deze Tilda is weer een favoriet van mij. ik heb haar gekleurd met copics , rondom gewerkt met Fran-Tage. Veel lagen dit keer en weer een paar net aangeschafte stanzen waaronder de viewmaster en de Tilda Tag Doohickeys.

Deze kaart doet mee aan de volgende Challenges :

Tilda's Town -  F&F or CAL mine is definitly F&F
TMF Challengeblog - gebruik de kleuren van de kerstversieringen in jou boom
Simply Magnolia - Layers
Bearly-Mine Challenges - Christmas card





Dank voor jullie bezoekjes
Thanks for visiting my blog
Ellen










zondag 9 november 2014

Let it Snow


Ja dat is de vraag , krijgen we dit jaar weer een dik pak of gaat de winter net als afgelopen jaar stiekum zonder sneeuw en ijs aan ons voorbij. In ieder geval heb ik vast een heerlijk winters tafereel op mijn kaart gemaakt met één van de nieuwe stempels van Magnolia. Dit was echt een uitdaging voor mij omdat ik altijd een Tilda of Edwin gebruik waar je voor mijn gevoel veel makkelijker dingen mee kan combineren op een kaart, het was dus een beetje een bevalling deze kaart maar uiteindelijk ben ik er wel tevreden mee. hoop dat jullie hem ook geslaagd vinden.

Deze kaart doet mee aan de volgende challenges :
LLC blog -  Favourite Christmas Colour Combo mine is brown, blue and pink
Tilda's Town - Anything goes
Simply Magnolia - Bling
Kaartjes-Inspiratie challenge blog - Kerst
Paradise of Magnolia - Anything goes

Dank voor jullie bezoekje
Thanks for visiting my blog
Ellen



dinsdag 4 november 2014

Christmas


Ja overal zie je ze al langskomen en ook de Challenge blogs gaan hierover. Omdat het ook wel tijd wordt, want ik wil ze ruim op tijd klaar hebben, ben ik deze week ook maar gestart en dit is mijn eerste Kerstkaart/label. Ik heb een splinternieuwe Tilda gebruikt uit de serie Waiting for Christmas. Ze is ingekleurd met Distress inkt, Copics en pastelpotloden. De metalen paperclip cijfers komen bij de Hema vandaan. Tags zijn van Magnolia doohickey's. Verder heb ik alles gedistressed met de kleuren Old paper en Fired brick en heb ik 3D sneeuw gebruikt.

Yes everywere you look on blogs and Challenge blogs you can see that Christmas is around the corner, so it was time for me to start too because I have lots to make and hope to be ready on time. This is my first Cristmas card/tag for this year. I used the brand new Tilda from the Waiting for Christmas collection and colored here with Distress ink, Copics and Pastel pencils. The tags are Doohickey's and the metal 25 comes from the Hema, a store in the Netherlands. I distressed the edges with Ranger Old paper and Fired brick and finally some 3D snow.
Hope you like it !!

I let this card/tag join in some Challenges :

Time for Magnolia challenge - Christmas Tag
MDUC - Inspirational photo - Christmas
Tilda's Town - Christmas, optional add a tag
The ribbon Girl - Christmas card

 

 
 
Dank voor jullie bezoekje aan mijn blog !!
Thanks for visiting my blog !!
Ellen