zondag 26 oktober 2014

Tilda with Elsie the Lamb


Ja zo heet dit schattige stempeltje  en met het zonnetje door mijn ramen waan je je nog steeds een beetje zomers dus ik had zin om dit vrolijke stempeltje te gaan inkleuren.
De boompjes heb ik gemaakt met mijn nieuwe stans ( hij is al wat ouder hoor maar ik heb hem nieuw) misschien oorspronkelijk bedoeld als kerstboom maar zo in deze gezellige kleurtjes past hij overal vind ik. De naaimachine is bij deze kaart weer aan het werk geweest en Tilda is ingekleurd met mijn copics, het bedelhartje had ik nog liggen dus weet niet zo snel waar deze vandaan komt.

Deze kaart laat ik meedoen aan de volgende Challenges :
TMF - Your favorite colour combo . mine is pink
Stamp and create with Magnolia - at least 2 patterned papers
Magnolia forever - Pink

 
 


 

Groetjes, Ellen
 

woensdag 22 oktober 2014

Iets anders dan een kaart



Dat is het deze keer wat ik jullie wil laten zien. Een papierenzakje gestikt op de naaimachine en gevuld met labels waar nog van alles op geplakt of geschreven kan worden. Tilda komt uit de Pink lemonade serie en is ingekleurd met copics. De roosjes zijn van stof en zelfgemaakt. Doohickey So wrapped lovely gebruikt.
Dit labelzakje doet mee aan de volgende challenges :
MDUC - Spring Fling
Tilda's Town - Dies and/or punches

 

 
 
 
 

Groetjes, Ellen
 
 

 

  

  

zaterdag 18 oktober 2014

Kerst in Oktober


 
                         

We zijn er al weer druk mee, de kerstkaarten op tijd allemaal klaar te hebben. toevallig dat er nu deze uitdaging is bij Deep Ocean Challengeblog n.l Kerst in Oktober daarom wil ik met deze kaart meedoen. Het is al een wat oudere Magnolia stempel maar hij blijft gewoon zo leuk dat ik hem ieder jaar toch weer mee laat doen. De kaart verder in natuurtinten gehouden, ik hou erg van om niet  traditionele kleuren te gebruiken voor de Kerst.
Na lange afwezigheid hoop ik nu weer geregeld wat  te kunnen laten zien en ook jullie blogs weer te gaan bezoeken.

Deep Ocean Challengeblog  - Christmas in October

 
Groetjes, Ellen