donderdag 28 augustus 2014

Mijn Wildebras

 
 
Vandaag las ik op Ciska's blog het verhaal over haar Wildebraspoppen en omdat ik degene ben die haar eerste Wildebras heb overgenomen dacht ik daar kan ik wel eens wat foto 's van plaatsen want haar heb ik nog niet hier aan jullie voorgesteld. Ik was dus aan het neuzen destijds op MP voor een
Wildebras want al tijden was ik er verliefd op maar omdat ik toen nog maar net met het verzamelen van poppen was begonnen vond ik het allemaal best spannend.

Ik zag een advertentie en reageerde daar dus op en ik had gelijk leuk mail contact met Ciska , de afspraak was snel gemaakt en samen met mijn hubbie ben ik haar gaan halen. Mede door Ciska is mijn poppenliefde nog groter  geworden want ohhh wat een schatten van poppen heeft zij en wat zo grappig was, ik volgde haar al een tijdje via haar blog niet wetende dat zij het was natuurlijk. Al met al een super leuk bezoek en ik zag inderdaad dat het afstaan van deze lieve pop haar best moeilijk viel vandaar dat ik het zo gaaf vind dat ze ... Nou ja jullie moeten haar verhaal maar gaan lezen ;-)

Toevallig kwam ik op een rommelmarkt deze poppenstoel van de week tegen en kijk haar eens zitten, ze heeft het helemaal naar haar zin, zo gezellig !



 
Lieve groetjes, Ellen