maandag 20 januari 2014

My heart belongs to you


 
Ja ja een vroege Valentijn hier, had zo'n zin in wat vrolijke kleurtjes dus kon ik het niet laten. Deze kaart staat weer op het Cards und More blog en heel veel dingen die ik gebruikt heb zijn daar dus te verkrijgen.

I made a card for Valentine hihi I know it's a little bit early but I love bright colours in Wintertime. This card is for the Cards und More blog and lots of the things I used you can purchase in the Cards und More shop blog.

This card is joining some Challenges :
Tilda's Town - Anything Goes


 
 
 
Lieve groetjes, Ellen
 
 


maandag 13 januari 2014

Pretty Ballerina


Zo ik zit nog een beetje op mijn roze wolk  want wat is het genieten met twee kleindochters en alles gaat zo voorspoedig allemaal daar ben ik ook enorm dankbaar voor want ik weet dat het ook heel anders kan verlopen. Om weer een beetje in het normale ritme te komen ben ik heerlijk gaan inkleuren en omdat ik nog in roze denk en droom ;-) heb ik Tilda met allerlei tinten roze copics ingekleurd. Alle bakjes met restantjes eens tevoorschijn gehaald want dat loopt stiekum toch heel erg op en je vind er hele bruikbare dingetjes in plus het ruimt op en daar de kaart meegemaakt.
Het volgende stempeltje is ook al ingekleurd dus als ik even de tijd heb komt daar ook snel een kaartje mee.

Deze kaart doet mee aan de volgende Challenges :
Time for Magnolia Challenge - Inspired by a song ( pretty ballerina van The left Banke )
AnMaCreatief - Bingo ( middelste horizontaal vlinders, parels, bruin )
Midweek Magnlias - New Stash ( thats for me the Magnolia stamp )


 
Lieve groetjes, Ellen


donderdag 9 januari 2014

Liv Chloë


 
Eindelijk is het zover ik kan jullie vertellen dat gisteravond onze tweede kleindochter is geboren met de mooie namen Liv Chloë. Moeder en kind maken het uitstekend en zijn na een snelle ziekenhuis bevalling weer heerlijk thuisgekomen vandaag.
Onze Kleindochter Faye van ruim 5 is de trotse grote Zus en ohhh wat geniet ze en wat knuffelt ze haar kleine zusje , hartverwarmend om te zien.


De label hangt nu aan de geboortemand die gevuld is met cadeautjes, 1 voor elke kraamdag.
De afbeelding is een digi van Saturated Canary en heb ik ingekleurd met copics, het papier is van Maja Design de prachtige Vintage autumn serie.

Dank weer voor jullie bezoekje aan mijn blog, ik geniet er telkens weer enorm van !!
Liefs, Ellen

woensdag 8 januari 2014

Winter Wonderland


Today it's my turn to show you something I made for the Cards und More shop blog and this time I used a My Bestie digi stamp and colored her with my copics.
All the things I used on this card comes from the store.

Vandaag is het de beurt aan mij om weer iets te laten zien op de Cards und more shop blog . Ik heb een digi stempel gebruikt van My Bestie en haar ingekleurd met copics.
Alle materialen van deze kaart komen uit de Cards und More shop.



 

                                                                Liefs, Ellen