dinsdag 23 juli 2013

Beach time



Wat een zomer in Nederland zeg, we klagen niet maar pfff warm is het wel hoor. Dit kaartje heb ik dan ook niet vandaag of gister gemaakt maar vorige week toen mijn hobbykamer nog aangenaam van temperatuur was. De nieuwe Magnolia's ik vind ze weer zo geweldig vandaar deze lieve Tilda op een heerlijk zomerskaartje.
Deze kaart doet mee aan de volgende Challenges :
Tilda's Town   F-F or U-E
Lovely hAngler or sweet Magnolia Bingo - I used lace-pearls-Dies

Liefs, Ellen

donderdag 18 juli 2013

Vlinders



Dat is mijn eerste opdracht voor de Challenge bij het WLVC blog en vandaag gaat ie van start. Een super leuk thema want vlinders vind je momenteel heel veel in blogland, zeker nu met die prachtige vlindermal van Noor en het papier van Maja Design, die ik al een poos in huis had.
Heerlijk aan het freubelen gegaan met dit schattige vintage plaatje.
Hoop dat jullie haar leuk vinden en ga vooral naar het WLVCblog om de bijdrages van de andere meiden te bewonderen, iedereen heeft prachtige voorbeelden gemaakt. 
Het is natuurlijk vakantietijd maar het thema is zo leuk dus als je tijd hebt doe dan gezllig mee :-D.

Lieve groetjes, Ellen

donderdag 11 juli 2013

Fly on the wings of love !!



Dat is de titel van mijn kaart speciaal gemaakt voor de Challenge op het NOOR Design blog.
Heb een criss cross kaart gemaakt met daarin een label. De speciale Besties Digi is ingekleurd met Copics en daarna heb ik er een shakerbox van gemaakt met roze glittertjes erin.
Design papier van Maja Design Vintage Garden, vleugels aan weerszijde van de shakerbox zijn van Melissa Frances en natuurlijk de vlindermal gebruikt van Noor Design.




Links onderin een glazen flesje met kurk waarin ik een vlindertje heb gestopt. Verder nog lint, kant en tule gebruikt.
De tekst schoot me tijdens het maken te binnen, het komt van een winnend Songfestival liedje van volgens mij Ierland een aantal jaren geleden, vind het een toepasselijke mooie tekst.




Deze kaart doet dus mee aan de Challenge van :

NOOR! Design - Butterflies
My Besties UK Challenge blog - Anything goes

Liefs, Ellen

dinsdag 9 juli 2013

Speciale Digi



Vandaag officieel bestaat de Club van Tiets dus 9 jaar en speciaal hiervoor heeft Sherri van My Besties stamps deze Digi gemaakt.
Wij als team hebben de voorbeeldkaarten gemaakt en vanaf vandaag kunnen de leden hem aanvragen en er ook mee aan de slag gaan.

Deze kaart doet mee aan de Challenge bij Besties Challenge - fabulous Flourish

Lieve groetjes, Ellen

maandag 8 juli 2013

Tilda with cross necklace

                                   
                          

Vandaag weer een nieuwe uitdaging bij de Club van Tiets die deze keer maar liefst 2 maanden duurt i.v.m de vakantie periode. Ook zijn we vandaag begonnen met een feestweek omdat de Club alweer 9 jaar bestaat, veel leuke Challenge's met echt super mooie prijzen zijn er te winnen. Dus een gezellige drukke boel de hele week lang.




De nieuwe uitdaging is een sketch met als extra opdracht vlinders. Ik heb van de nieuwste Magnolia serie deze lieve Tilda gebruikt en weer ingekleurd met mijn copics.

Deze kaart doet mee met :
MDUC - Shabby


Lieve groetjes, Ellen

zaterdag 6 juli 2013

Een nieuwtje



Mag ik vandaag bekend maken. Ik ben gevraagd door Plony om DT member bij het WLVC blog te komen.
Een paar jaar geleden maakte ik heel veel Vintage kaarten maar door alle leuke stempels die er op de markt kwamen is dit op de achtergrond geraakt.
Toen Plony haar blog online zette begon het direct weer te kriebelen en deed ik mee met de Challenges.
Vanaf 18 juli ga ik  nu dus de voorbeelden maken waar ik enorm veel zin in heb en waar ik inmiddels al druk mee bezig ben.
Deze kaart en label hebben jullie vast al gezien op mijn blog maar vind het wel gezellig om ze bij dit bericht weer een keertje langs te laten komen.


Wens ik jullie een heel zonnig en gezellig weekend toe.
Liefs, Ellen

dinsdag 2 juli 2013

Gift set



Al een poosje ben ik, samen met nog een stel meiden  DT member van Kimya misschien voor de meeste nog niet zo bekend maar zij verkopen allerlei verpakkingsartikelen van kraft tot lintjes, sluitingen, labels, masking tape en nog veel meer.
Af en toe krijg ik via de post wat materialen toegestuurd om daar iets mee te maken en dat plaatsen zij dan op hun blog , ook tutorials staan regelmatig op dat blog, echt de moeite waard om eens te gaan kijken.

Het vlopje wat ik laatst kreeg was gevuld met de meest schattige kraft doosjes en aanverwante zaken daar heb ik deze Gift set voor iemand die zwanger is gemaakt. Ontzettend leuk om te doen en geweldig om weg te geven, hier kun je bij een babyshower wel mee binnen komen vind ik.










Lieve groetjes, Ellen

maandag 1 juli 2013

Nieuwe Challenge bij DMCC



Wat vliegt de tijd toch, het is alweer tijd voor de eerste challenge in de maand juli en dat is er eentje van een heerlijke zomerse foto, daar krijg je toch zin in haha laten we hopen dat er van dit soort dagen nog vele zullen komen ;-)


Erg leuke uitdaging om met die vrolijke kleuren aan de slag te mogen gaan.

De sponsor deze keer is :



Ga vooral ook even kijken wat de andere meiden voor prachtige kaarten ermee gemaakt hebben en doe dan gezellig mee bij DMCC

Lieve groetjes, Ellen

L