zaterdag 20 april 2013

Nostalgie boek



Mijn project voor de clubdag van Club van Tiets en wat  was dit een feestje om te maken , het pakket met o.a papier kregen we toegestuurd en van tevoren weet je niet welk papier het gaat worden maar het zijn helemaal mijn kleurtjes dus kon ik er mijn fantasie op los laten.
Het is een post met heel veel foto's, hoop dat jullie het leuk vinden.
En nogmaals dank aan  Ciska voor het mogen gebruiken van een aantal foto's van haar blog.



























Deze creatie doet mee aan de challenge op het :

Lieve groetjes, Ellen


donderdag 18 april 2013

Creatief met toiletrolletjes en een popje voor Noortje



Heb er inmiddels zoveel verzameld dat ik er toch echt eens mee aan de slag moest. Ik hou ontzettend van de verhaaltjes en tekeningen van Beatrix Potter en heb daarom deze twee toiletrolletjes ermee gepimpt met natuurlijk mooi papier, kant ,pareltjes en nog wat kleine embellies. Heb er tubes van gemaakt  en het smaakt naar meer ;-)




Nog even een foto van Noortje, de Wildebras pop die ik bij Ciska heb opgehaald ( zie berichtje van 14 april ).
Ik heb voor haar een knuffelpopje gemaakt van een moltonlakentje , het hemdje had ik al een tijdje in huis, echt zo'n ouderwets gebreid gevalletje en voor popje is het een jurkje, nog een rozet van stof eropgenaaid met een leuke vintage afbeedling en met een beetje distress inkt vind ik haar super lief geworden.



Nu ga ik me voorbereiden op de clubdag van Tiets voor a.s zaterdag, heb er enorm veel zin en het project ligt nu ingepakt klaar , ben heel benieuwd hoe de meiden het gaan vinden, zoals beloofd na zaterdag komt hij uitgebreid hier op mijn blog .

Tot de volgende keer, lieve groetjes, Ellen

maandag 15 april 2013

Rood wit blauw en een tipje oranje



Dat is de nieuwe uitdaging op het DMCC blog.
Laat je fantasie de vrije loop er is zoveel mogelijk , zelf heb ik het gerelateerd aan de komende Kroning van Willem Alexander maar zoals je op het blog wel zult zien het kan ook een heel ander onderwerp hebben zoalng het maar die kleuren zijn plus een magnolia stempel.

De sponsor deze keer is helemaal nieuw en wel Crealing die een prachtige mal ter beschikking stelt,  ga snel kijken en doe gezellig mee !!



Een hele gezellige week en dank voor jullie altijd lieve berichtjes, daar geniet ik iedere keer weer enorm van.

  Liefs, Ellen

zondag 14 april 2013

Zomaar een lieve label



Heb eigenlijk naast kaarten maken nog 2 grote hobbyliefdes.
Onlangs heb ik een schattige Wildebras pop overgenomen van iemand via marktplaats en had  afgesproken om haar te komen ophalen. Op vrijdagavond zijn mijn mannetje en ik in de auto gestapt en naar het opgegeven adres gereden, toen ik bij Ciska binnenkwam werd ik helemaal warm van binnen want wat een heerlijk huis en zo romantisch ingericht, helemaal mijn smaak. De poppen die zij heeft zijn zo ontzettend mooi en lief ik kon daar wel uren naar kijken en na even gekletst te hebben bleek ze een blog te hebben Het lieve hemeltje, ik kende het vaag maar ben daarna heerlijk gaan lezen op haar blog en zag zulke mooie foto's van haar poppen dat ik gevraagd heb of ik daar wat mee mocht gaan maken ik ben met een prachtig project bezig voor de club van Tiets omdat we onze jaarlijkse clubdag binnenkort hebben en daarvoor een voorbeeld willen maken. Ik laat het volgende week zien na de clubdag , er zitten heel wat uurtjes werk in maar ohh het is zo mooi geworden, ben er superblij mee.
Ik had nog een foto van Ciska's poppen uitgeprint die niet meer in het project paste en heb daar dus deze lieve tag van gemaakt. Hou je van poppen, beren en zelfgemaakte spulletjes dan zou ik zeker even bij Het lieve hemeltje langs gaan , het is echt genieten daar !!
Ciska nogmaals dank dat ik wat foto's van je mocht gebruiken.

Deze label laat ik meedoen aan de challenge bij :
De Creatieve Zebra  New baby
Just a Note  Fotokaart

Lieve groetjes, Ellen

woensdag 3 april 2013

Nog beetje Pasen



Dat is deze kaart maar ook met lekkere frisse voorjaarskleurtjes,  het gaat om de nieuwe sketch voor April bij Kaarten maken met tiets club met een hele leuke extra opdracht, zelfgemaakte postzegels door Astrid erin verwerken, en die zijn me toch leuk !!
Ik vind het een super leuke opdracht en heb me er heerlijk mee vermaakt.

P.S de laatste echte eitjes gebruikt en nog een nieuwtje de pimpelmeesjes zijn toch ook dit jaar weer druk bij ons nestkastje dus laten we hopen dat het dit jaar gaat lukken om de eitjes uit te broeden.

Lieve groetjes, Ellen

maandag 1 april 2013

1 April



De dag dat we grapjes met elkaar uithalen, en daar gaat ook de nieuwe Challenge op het DMCC blog over. 
Ik heb gebruik gemaakt van de Tilda die eigenlijk een vlinder op haar hand heeft maar daar heb ik dus een aapje voor in de plaats gezet . binnenin de kaart kun je dan toelichten welke "aap" er uit de mouw komt
Dus gebruik iets grappigs op je kaart/creatie.
Als het maar grappig is! (dit kan in de zin van het woord heel breed zijn)
Dit kan zijn je Magnolia stempel of een accessoire of een detail op je kaart.
Gebruik je fantasie en laat ons zien wat jij grappig vind. Wij zijn reuze benieuwd naar deze uitwerking van de Challenge door jullie.
Kijk ook op ons DMCC blog naar de voorbeelden die wij voor jullie gemaakt hebben.
De sponsor deze keer is :

Met een waardebon van maar liefst 10,00 euro te besteden in de webwinkel !!
Dus zeker de moeite waard om een kans te wagen toch .

Groetjes, Ellen