zondag 24 maart 2013

Nostalgische label




Even heel wat anders, deze foto kwam ik tegen en was er op slag verliefd op. Wat papier en plaatjes erbij gezocht, wat mooie mallen en voor ik het wist was deze label "geboren".
Zeker voor herhaling vatbaar ;-)

vrijdag 15 maart 2013

FEEST !!



Ja bij DMCC deze keer, we willen ballonnen, slingers en alles zien wat maar met een feestje te maken heeft en natuurlijk een Magnolia stempel.
De sponsor deze challenge is :

Dus doe gezellig mee en ga snel hier kijken naar de andere voorbeelden van de meiden van het DT.

Groetjes, Ellen

zondag 10 maart 2013

Paaskaart en GD Simply Magnolia



Wat ontzettend leuk dat ik was uitgekozen om deze maand GD te mogen zijn bij Simply Magnolia en omdat de challenge ook nog  een Paaskaart moest zijn ging ik snel aan de slag met mijn nieuwe Magnolia , want wat zijn ze weer ontzettend leuk. De stempel is ingekleurd met mijn Faber Castell en de kleine eitjes, zijn echte eitjes die vorig jaar heel treurig waren achtergelaten door pimpelmeesjes. Had zo gehoopt op een vrolijke boel in ons broedkastje maar helaas om de één of andere reden zijn de toekomstige ouders niet meer teruggekomen nadat ze eerst zorgvuldig een mooi nestje hadden gemaakt en de eitjes wel 12 stuks hadden gelegd. Weken later heb ik het broedkastje pas schoon durven maken en heb de schattige mini eitjes bewaard.  Nu pasten ze wel heel erg mooi op deze kaart.

De kaart doet ook mee aan de volgende Challenges :
Tilda's Town Anything Seasonal
Marvelous Magnolia Anything Goes
Midweek Magnolias Lots of Layers


Groetjes, Ellen


zaterdag 2 maart 2013

Sketch uitdaging


Op de club van Tiets en dit is mijn bijdrage. Tilda is weer ingekleurd met Faber Castell . Verder heel veel papiertjes en embellies gebruikt.

Deze kaart doet mee aan :
Tilda's Town  F&F of U&E
Simply Magnolia Anything Goes


Lieve groetjes, Ellen

vrijdag 1 maart 2013

Thema sport


Bij DMCC challenge #40, dus alles wat maar met sport te maken heeft met natuurlijk een Magnolia stempel. De sponsor is Hobbystunter met een wel heel toepaseelijke  prijs.


                                                     

Alle DT leden hebben weer een prachtig voorbeeld gemaakt dus als je mee wil doen kom  dan gezellig even langs wij zijn heel benieuwd wat jullie met deze challenge gaan maken.

Groetjes, Ellen