woensdag 27 februari 2013

Doosje met bloemzaden



Voor iemand gemaakt die gek op bloemen is, het patroon voor het doosje gevonden op internet beplakt met diverse DP en vintage labels. Magnolia stempels verkleind , ingekleurd met faber Castell potloden, samen met verbandgaas, kleine labeltjes en wat kant opgeplakt . De lables met distress inkt bewerkt, bestempeld en kleine zakjes gevuld met de zaden versierd met paier en kant en met een nietje op de label vastgezet.






maandag 18 februari 2013

Pasen




Ja moest gewoon aan de slag met de allernieuwste serie van Magnolia ze zijn ook weer geweldig en vooral deze is één van mijn favorieten, vandaar al een zeer vroege Paaskaart ;-) .
Omdat ik deze kaart een poosje in mijn huis wilde plaatsen bedacht ik dat het leuk zou zijn om hem eens op te hangen en kwam op het idee om een Noor design hoek mal als "ophanghaakje" te bevestigen. Ik heb hem uit stevig design papier gestanst en vastgezet met eyelets op de kaart en het werkt prima en staat nog leuk ook.

Deze kaart doet mee aan :
Simply Magnolia  Bingo I used diagonal punch die, ribbon and flowers
Tilda's Town  Easter / Spring




Weer heel erg bedankt voor jullie bezoek en reacties !!
Lieve groetjes,  Ellen

vrijdag 15 februari 2013

Challenge DMCC



De allereerste keer als DT member van het DMCC blog . De uitdaging is deze sketch, erg leuk om te doen.


 De sponsor deze ronde is Crea Petra




De Magnolia die ik gebruikt heb is van de Love collection  Tilda blowing hearts en ik vind haar zo schattig. Ze is ingekleurd met Faber Castell potloden.
De basis van de kaart is ribbelkarton van een doos en daarop ben ik met cardstock en design papier gaan werken.
De stans bovenaan de kaart is er eentje van Tim Holtz.
De andere leden hebben ook prachtige voorbeelden gemaakt wil je ze zien ga dan snel naar het DMCC blog om ze te bewonderen en doe gezellig mee.

Dit kaartje doet ook mee aan de volgende challenges :

Time for Magnolia Challenge  alles mag
Magnolia Mania  pearls and lace

woensdag 6 februari 2013

Vintage hart



Even een heel ander model gemaakt, toch weer lekker in de Valentijn sfeer en werkelijk van alles op dit hart verwerkt, het stempeltje is de mini Magnolia en ingekleurd met de Faber Castell potloden.

Wil deze harten hanger graag mee laten doen met :
MDUC Love is in the air
Addicted-to-stamps  parels en swirls
Simply Magnolia  Heart shape
AnMaCreatief Alles behalve een kaart





   Dank voor jullie bezoekjes en berichtjes ik vind het zo ontzettend leuk om ze allemaal te lezen
Groetjes, Ellen



maandag 4 februari 2013

DT member en Hartendoosje



Een paar weken geleden kreeg ik de vraag of ik DT member wilde worden bij het http://thedutchmagnoliachickies.blogspot.nl/ , er ging iemand weg en daardoor kwam er een plaatsje vrij, lang hoefde ik niet na te denken want ik vind het vooral een hele eer om gevraagd te worden en ook nog bij een Challengeblog die werkt met mijn favoriete stempels dat wilde ik dus heel graag !!
Vanaf half Februari ga ik actief meedoen en zal ook mijn eerste voorbeeldkaart te zien zijn.
Ik heb enorm veel zin om met de andere getalenteerde meiden te mogen samen werken voor dit geweldige Challengeblog ga maar eens kijken want ook de lopende challenge is een uitdaging die ik vooral heel erg mooi vind omdat gevraagd word om ook de binnenkant van je kaart te bewerken, en wat een bjoetie van een kaart krijg je dan, zooo mooi.


Zelf ben ik afgelopen weekend bezig geweest met een doosje, speciaal voor Valentijn om hem/haar te verrassen met die heerlijke mierzoete hartensnoepjes met tekst.
Heb afdrukjes van 2 magnoliaatjes gemaakt en die verkleind met behulp van mijn printer en ze ingekleurd met mijn FC potloden. Het lint met tekst en hartjes zag ik zaterdag liggen bij Zeeman voor maar 49 cent per rolletje, nou dat kon ik niet laten liggen en het kwam ook nog eens perfect uit want ik kon het direct gebruiken.

Dit doosje doet mee aan de volgende challenges :
http://scrapcardschallengeblog.blogspot.nl/ Harten
http://youmeandmagnolia.blogspot.nl/  Valentijn
http://magnoliamaniachallenge.blogspot.nl/ anything goes with the option Hearts







                                     
Een hele fijne week !!
Groetjes, Ellen

zaterdag 2 februari 2013

So in Love !!




Dat vind ik wel een toepasselijke naam voor dit schattige Magnoliaatje, is ze geen dotje hihi ben nog steeds in de ban van deze nieuwe serie terwijl er alweer een sneak peek is van de serie voor Pasen, en die zijn ook weer TE schattig :-D.
Er is weer een nieuwe uitdaging op de http://kaarten-maken-met-tiets.clubs.nl/ met een prachtige sketch en deze kaart heb ik daar als voorbeeld voor gemaakt.

Stempeltje ingekleurd met mijn Faber Castell potloden en verder allerlei restpapiertjes gebruikt wat mooie bloemen en de hoekstans van Noor design en een stans van Tim Holtz.

Dit kaartje doet mee aan de volgende Challenges :
http://fussyandfancychallenge.blogspot.nl/  Circles
http://miekelotteschallenges.blogspot.nl/ Valentijnskaart